Bloemen Schotsmans logo

Home
Onze ServicesBloemenabo,
bruidsboeket,
zaalversiering,
leverdienst,...

Onze Winkelvoorbeelden van
Ons werk,
openingsuren,
enkele foto's

   geschiedenisDe geschiedenis
van onze zaak

   ons werkvoorbeelden
van ons werk

   bruidswerkvoorbeelden
van bruidswerk

   rouwwerkvoorbeelden
van rouwwerk

WorkshopsMeer info + foto's
van onze
workshops

ContactinfoAdres, telefoonnr,
email, map


MEDEDELING
Na bijna 45 jaar zijn wij gesloten vanaf 1/1/2008.
Wij bedanken al onze klanten voor het jarenlange vertrouwen.

Voor bestellingen/leveringen in het Antwerpse raden wij Bloemenhal Steve aan, te bereiken op 03/238.51.70.Bruidsboeket

Bloemen voor 'de mooiste dag van je leven'.

Of de bruiloft nu klassiek of modern is: het bruidsboeket mag zowiezo niet ontbreken. Tesamen met uw inbreng zorgen wij er voor dat de bloemen uw huwelijk net dat ietsje extra geven.

Hoe kies ik een bruidsboeket ?

Voor een bruidsboeket bestaan er geen vaste normen of waarden. Wij raden aan rekening te houden met de kledij, de persoonlijkheid van de bruid en de symbolische betekenis van bloemen bij de keuze van de bloemen en vorm van het bruidsboeket. Mogelijk dient u bij de keuze van uw bruidsboeket ook rekening te houden met uw bruidsjurk. Een moderne bruidsjurk vraagt om een modern bruidsboeket, een klassieke bruidsjurk vraagt om een klassiek bruidsboeket.

Indien uw bruidsjurk een ongewone kleur heeft: breng en stukje stof mee zodat wij kunnen nakijken of het past bij de kleuren van uw bruidsboeket. Is er per ongeluk een groter stuk stof over dan kunnen we eventueel kijken of er een stuk in het boeket zelf kan verwerkt worden of kan gebruikt worden om bvb het handvat te bekleden.

U hebt al uw ideale bruidsboeket ergens op foto maar nog geen bloemist ? Wij kunnen zonder problemen werken op basis van een foto. Breng die foto gerust mee en wij bezorgen u uitsluitsel.

Trends

Ook bij de bruidsboeketten zijn er trends: momenteel is in de VS een trend om monogram van bruid/bruidegom te vewerken in het handvat van het bruidsboeket, om ipv de klassieke witte/cremekleurige tinten felle vibrante kleuren te gebruiken. Die trends blijken in Europa toch weinig succes te hebben.

Waar vind ik voorbeelden van bruidsboeketten ?

Hieronder ziet u enkele voorbeelden van ons eigen werk. U bent echter van harte welkom in onze winkel om volledig vrijblijvend het ruime aantal voorbeeldfoto's te bekijken waarin u beslist uw keuze zult vinden.
Wij raden ook aan online te zoeken op bvb google of gespecialiseerde tijdschriften te raadplegen. Als u zoekt op google, gebruik dan niet enkel de term 'bruidsboeket' maar zoek ook eens op 'bridal bouquet': er zijn veel meer Engelstalige pages over bruidsboeketten dan Nederlandstalige. Of de foto's van bruidsboeketten die u daar gaat vinden dan mooier zijn laten we in het midden.

Uiteraard kunnen wij ook zorgen voor versiering van het altaar, de kerk, bruidswagens,... Om bloemstukken op uw wagen of de bruidswagens te bevestigen gebruiken wij een soort zuignapsysteem dat volstrekt ongevaarlijk is voor de lak.

Interesse in koopjes, acties, nieuws, opendeurdagen ?

Schrijf u in op onze email nieuwsbrief. Deze nieuwsbrief word gemiddeld een 2-3 keer per maand verzonden en bevat bvb nieuws over komende bruidsbeurzen, opendeurdagen, kortingen speciaal voor de lezers, 'heet van de naald' links naar de nieuwste collecties bruidsjurken van bekende designers, ... Klik hier voor meer informatie.

langwerpig bruidsboeket met callas


bruidsboeket bovenaanzicht thumbnail
klassiek bruidsboeket met rozen thumbnail
langwerping modern bruidsboeket zijaanzicht thumbnail
bruidsboeket met gele rozen thumbnail
bruidsboeket met witte rozen en reukerwt thumbnail
bruidsboeket met o.a. aconitum, phlox, fresia, asparagus thumbnail
bruidsboeket met callas thumbnail
langwerpig bruidsboeket met callas thumbnail

Klik op de kleine foto's om een vergrote weergave te bekijken

[Bruidsjurk - 7 tips] [Weddingplanner] [Home]


 
spacer

Colman-Schotsmans bvba   Oude Bareellei   2170 Merksem   03/645.2X.XX   info@bloemenschotsmans.be - privacybeleid