Bloemen Schotsmans logo

Home
Onze ServicesBloemenabo,
bruidsboeket,
zaalversiering,
leverdienst,...

Onze Winkelvoorbeelden van
Ons werk,
openingsuren,
enkele foto's

WorkshopsMeer info + foto's
van onze
workshops

ContactinfoAdres, telefoonnr,
email, map


MEDEDELING
Na bijna 45 jaar zijn wij gesloten vanaf 1/1/2008.
Wij bedanken al onze klanten voor het jarenlange vertrouwen.

Voor bestellingen/leveringen in het Antwerpse raden wij Bloemenhal Steve aan, te bereiken op 03/238.51.70.Secretaressedag

Donderdag 16 april is het secretaressedag.
Hebt u een secretaresse of ander administratief personeel ? Bestel dan nu alvast bloemen en wij zullen ze op secretaressedag zelf bezorgen!

Wanneer is het secretaressedag ?

In Belgie (en de rest van Europa) vieren we secretaressedag de derde donderdag van april. In 2007 is dat dus op 19 april.

In de verenigde staten echter wordt het administratief personeel niet enkel gedurende 1 dag maar gedurende een hele week gevierd. Hiervoor wordt altijd de laatste volledige week van april genomen, met als hoogtepunt woensdag.
De secretaressedag in de VS valt dus eigenlijk op de woensdag van de laatste volledige week van april.

Waarom vieren we secretaressedag ?

Het in de bloemen zetten van de secretaresse (of beter: het administratief personeel) op secretaressedag is oorspronkelijk een noord amerikaans gebruik.
Secretaressedag, of 'National Secretaries Week' werd voor het eerst georganiseerd in 1952. De organisatoren waren de 'National Secretaries Association', PR expert Harry Klemfuss en een aantal fabrikanten van kantoorbenodigdheden.
Oorspronkelijk was secretaressedag georganiseerd met 2 bedoelingen. Enerzijds was het een manier om het administratief personeel letterlijk en figuurlijk in de bloemen te zetten voor hun meestal onderschatte bijdrage. Anderzijds was het de bedoeling mensen te interesseren in een carriere als administratief medewerker omdat er een tekort was aan degelijk opgeleid administratief personeel.

Bloemen voor secretaressedag

Bestel nu alvast bloemen voor secretaressedag en vermijd de onvermijdelijke wachtrijen in de bloemenwinkel.
Geeft u liever de bloemen zelf af ? Wij kunnen de boeketten alvast klaarmaken zodat u ze enkel nog hoeft te komen ophalen.

Meer info nodig ? Bel of mail ons !Op secretaressedag zijn wij doorlopend open van 08:00 's morgens tot 19:00 's avonds.


[Bloemen Bezorgen] [Secretaresssedag specials online bestellen] [Home]


spacer

Colman-Schotsmans bvba   Oude Bareellei   2170 Merksem   03/645.2X.XX   info@bloemenschotsmans.be - privacybeleid