Bloemen Schotsmans logo

Home
Onze ServicesBloemenabo,
bruidsboeket,
zaalversiering,
leverdienst,...

   bloemen bezorgenwaar bezorgen wij,
hoe te bestellen

Onze Winkelvoorbeelden van
Ons werk,
openingsuren,
enkele foto's

WorkshopsMeer info + foto's
van onze
workshops

ContactinfoAdres, telefoonnr,
email, map


MEDEDELING
Na bijna 45 jaar zijn wij gesloten vanaf 1/1/2008.
Wij bedanken al onze klanten voor het jarenlange vertrouwen.

Voor bestellingen/leveringen in het Antwerpse raden wij Bloemenhal Steve aan, te bereiken op 03/238.51.70.Onze Services


Bloemen bezorgen

Onze eigen besteldienst kan bezorgen aan huis of kantoor in groot Antwerpen. Indien besteld voor 12:00 is het meestal nog mogelijk om dezelfde dag de bloemen te leveren.

Wenst u dat we bij iemand bloemen bezorgen maar hebt u geen tijd om langs de winkel te komen ? Bel ons dan uw bestelling door op 03/645.24.XX en betaal met uw kredietkaart!

Ziet u op tegen de lange wachtrijen bij valentijn, secretaressedag of moederdag ? Plaats dan uw bestelling op voorhand en laat ons de dag zelf uw bloemen bezorgen.

Meer info ivm bloemen bezorgen en onze leveringskosten.

[top]


Bloemenabonnement

Wenst u iemand op vaste tijden in de bloemetjes te zetten ? Wekelijks, maandelijks of op de data die u zelf verkiest bezorgen wij bloemen (een boeket of bloemstuk) aan huis of op kantoor.

Steeds een vers boeket of bloemstuk aan de receptie, in de wachtkamer of op bureel ? Uiteraard bezorgen wij ook aan bedrijven.

Meer info: info@bloemenschotsmans.be

[top]


Huwelijk

Trouwplannen ?

Hebt u trouwplannen ? Kom dan volledig vrijblijvend eens langs om bij een kopje koffie te bespreken wat de mogelijkheden zijn voor uw bruidsboeket, corsage en eventuele zaal- of kerkversiering. Ook de wagens kunnen door ons met bloemen versierd worden. Wij hebben ruim voldoende foto's beschikbaar om ideeen op te doen.

Kijk ook eens bij ons bruidswerk

[top]

Drogen bruidsboeket

Indien u net gehuwd bent en u uw bruidsboeket blijvend wenst te bewaren dan zorgen wij ervoor dat het op een professionele manier wordt gedroogd en ingekaderd.

Het drogen van bloemen zodat ze hun oorspronkelijke kleur en vorm bewaren is een specialistenwerk. Om u een optimale kwaliteit te kunnen garanderen werken wij daarvoor samen met dezelfde gespecialiseerde firma die het bruidsboeket van prinses Mathilde heeft gedroogd.

Wij bieden een brede waaier aan mogelijkheden. Kom eens langs voor meer informatie en om een aantal voorbeeldfoto's te bekijken!

[top]

Huwelijksverjaardag herdenken

Zoekt u een goed idee om op een speciale manier een huwelijksverjaardag te herdenken ? Aan de hand van de trouwfoto's maken wij het bruidsboeket net zoals het 5 of 50 jaar geleden was!

[top]


Feestversiering

Familiefeest ? Personeelsfeest ? Huwelijk ? Communie ? Verjaardag ? Opendeurdag ? Wij verzorgen uw tafel- en/of zaalversiering bij elke gelegenheid

Uiteraard kunt u op de traditionele bloemen- en feestdagen (pasen, kerst, valentijn, moederdag, secretaressedag, ...) ook bij ons terecht voor passende, huisgemaakte bloemendecoraties.

[top]


Rouwwerk

Wij maken en bezorgen ook rouwstukken, rouwkransen en rouwboeketten.

Kijk ook eens naar enkele voorbeelden van ons rouwwerk

[top]


[Home]


spacer

Colman-Schotsmans bvba   Oude Bareellei   2170 Merksem   03/645.2X.XX   info@bloemenschotsmans.be - privacybeleid